Македонски     |     Српски     |     English

За Нас

Кратка историја на фирмата


ARSOPUMP е основана во 2001 год. Од тогаш наша основна цел е континуиран развој на нова технологија и висококвалитетно производство по достапни цени.

Сето тоа резултира со високи перформанси на производите и во најтешки работни услови. Грижата за нашите пумпи не завршува со продажбата. Ангажираното пратење при експлоатацијата е клучот на нашиот напредок и причината за задоволство на потрошувачите кои ни дале доверба.

ARSOPUMP е компанија во приватна сопственост. Нашиот тим на вработени е сочинет од лица со долгогодишно искусво во доменот на машинското инженерство.

 

Контакт

  e-mail: s.arsovski@arsopump.com.mk

  тел: + 389 2 3067675
  мобилен: +389 75 428 042

  адреса: Орце Николов 174,
  1000 Скопје, Р. Македонија

  вебсајт: www.arsopump.com
 

Новости