Македонски     |     Српски     |     English

Дополнителна опрема
Опрема за полнење со вентил ½” и ¾”
Прирабница со спојка за црево 32мм
Прирабница со спојка за црево 20мм
рачен вентил за довод на воздух со спојка за црево
електромагнетен вентил за довод на воздух со спојка за црево
Базна плоча
Компензационен сад
Регулатор на притисок со манометар
Регулатор на проток на воздух
Црева
Всисна цевка

 

 

За Нас

Кратка историја на фирмата

ARSOPUMP е основана во 2001 год. Од тогаш наша основна цел е континуиран развој на нова технологија и висококвалитетно производство по достапни цени. Сето тоа резултира со високи перформанси на производите и во најтешки ...

прочитај повеќе

Контакт

 

Новости