Македонски     |     Српски     |     English

Преточни пумпи со двојна мембрана

PPDM 60
PPDM 60 P
PPDM 61
PPDM 62
PPDM 62 P
PPDM 63 P
PPDM 64
PPDM 64 P
Дополнителна опрема - Accessories

Дозир пумпи
Опрема за Полнење

За Нас

Кратка историја на фирмата

ARSOPUMP е основана во 2001 год. Од тогаш наша основна цел е континуиран развој на нова технологија и висококвалитетно производство по достапни цени. Сето тоа резултира со високи перформанси на производите и во најтешки ...

прочитај повеќе

Контакт

    e-mail: s.arsovski@arsopump.com.mk

    тел: + 389 2 3067675
    мобилен: +389 75 428 042

    адреса: Орце Николов 22, 1000 Скопје, Р. Македонија

    вебсајт: www.arsopump.com
 

Новости